LUNCH

Ontdek onze onvergetelijke lunchervaring met smakelijke broodjes, verse salades, hartige soepen en verrukkelijke gerechten. Stel een lunch samen met onze diverse menu-opties en laat je verrassen door culinaire hoogstandjes. Dat wordt genieten van een smaakvolle lunch die de smaakpapillen prikkelt!

Even een moment voor jezelf!

Afbakbroodjes in een kist

Verschillende Lunches

Wij hebben diverse lunchopties. Je kunt de lunch helemaal zelf samenstellen, eventueel met hulp van ons culinaire team. Het is ook mogelijk om schalen met diverse soorten belegde broodjes, wraps of sandwiches te bestellen. We bieden ook complete lunches aan, dat scheelt kiezen. Of, als het op gemak aankomt, bieden we ook verschillende soorten lunchpakketten aan. Voor ieder wat wils!

Lunch
pakketten

Lunch
samenstellen

Alle dagen vers!

Allergiëen & dieetwensen

Allergiëen

Binnen ons uitgebreide lunchaanbod houden we rekening met de meest voorkomende allergieën. Voor onderstaande allergenen hebben we een vaste procedure. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Dieetwensen

Wij bieden lunches voor de meest voorkomende dieetwensen. Veganistische en vegetarische opties staan standaard gemarkeerd in ons foodbook. We hebben onder andere standaard lunches voor de volgende dieetwensen:

  • Vegetarisch
  • Veganistisch
  • Glutenvrij
  • Lactosevrij
  • Noten- en pindavrij