Alweer 40 jaar geleden begonnen als petit restaurant en heden ten dage uitgegroeid tot een foodsolutions bedrijf met meer dan 30 man en vele grote namen als klant.
Delivering your food moments
Over ons
Van Rooijen Catering begon 40 jaar geleden als familiebedrijf in Utrecht en is inmiddels uitgegroeid tot een cateringbedrijf van formaat.
Omdat wij vinden dat eten meer is dan voeding tot je nemen en juist bijdraagt aan een gevoel van welbevinden, delen met anderen en ontspannen leveren wij landelijk heuse eetmomenten aan bedrijven, evenementen en bedrijfscateraars.
delivering your food moments
Missie
Onze missie is om op een lekkere manier invulling te geven aan de eetmomenten van onze klanten, variërend van ontbijt tot event. Als gedegen leverancier in Foodservice faciliteren we diverse eetmomenten, zoals lunch, diner, bbq, banqueting en meer. Met onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening leveren we food&beverage aan bedrijven op specifieke tijdstippen en/of momenten en/of gelegenheden, om zo de culinaire beleving van onze klanten te verrijken.
Ons verhaal
De start: ’t Clarijntje
Met trots en toewijding begon op 24 september 1983 een bijzonder culinair avontuur in de pittoreske binnenstad van Utrecht.
Onder de naam VOF ’t Clarijntje openden we onze deuren als een petit restaurant/lunchroom, waar gastvrijheid en smaak hand in hand gingen.
Al snel bleek onze passie voor gastronomie en onze liefde voor het verwennen van onze gasten onweerstaanbaar.
Zo ontstond in 1986 een tweede vestiging in Utrecht, genaamd “De brasserie”, waar we nog meer mensen mochten verwelkomen en verrassen met onze culinaire creaties.
1991
Niet lang daarna, in 1991, voelden we de drang om onze liefde voor lekker eten ook bij mensen thuis te brengen.
Zo ontstond onze ontbijtservice, waarmee we zorgden voor een heerlijk begin van de dag voor vele gelukkige klanten.
1998
In 1998 zetten we een grote stap en startten we met Van Rooijen Catering, dat vanuit ons eigen huis gedurende de eerste 3 maanden opereerde.
Met passie en expertise zorgden we voor onvergetelijke culinaire ervaringen op verschillende evenementen en bijeenkomsten.
Al snel groeide onze cateringactiviteiten en betrokken we een keuken op de Herman Modedstraat in Zuilen, Utrecht.
9 jaar later
Onze culinaire reis kende vele hoogtepunten, maar het voorjaar van 2007 was een bijzondere mijlpaal.
Van Rooijen Catering verhuisde naar een nieuwe, ruimere locatie in Utrecht. Hier konden we onze ambities verder ontplooien,
onze creativiteit de vrije loop laten en onze klanten nog beter bedienen.
2023
Het is met een gevoel van voldoening en dankbaarheid dat we ons 40-jarig bestaan in 2023 vieren.
Een periode waarin we veel geleerd en ontdekt hebben, met als resultaat dat we onze naam veranderden naar “Van Rooijen Foodsolutions.”
Deze nieuwe naam weerspiegelt onze evolutie en ons vermogen om op maat gemaakte eetmomenten te bieden voor al onze klanten.
Onze klanten