OVER ONS

Alweer 40 jaar geleden begonnen als petit restaurant en heden ten dage uitgegroeid tot een foodsolutions bedrijf met meer dan 30 man en vele grote namen als klant.

Delivering your food moments

Over ons

Van Rooijen Catering begon 40 jaar geleden als familiebedrijf in Utrecht en is inmiddels uitgegroeid tot een cateringbedrijf van formaat.

Omdat wij vinden dat eten meer is dan voeding tot je nemen en juist bijdraagt aan een gevoel van welbevinden, delen met anderen en ontspannen leveren wij landelijk heuse eetmomenten aan bedrijven, evenementen en bedrijfscateraars.

delivering your food moments

Missie

Onze missie is om op een lekkere manier invulling te geven aan de eetmomenten van onze klanten, variërend van ontbijt tot event. Als gedegen leverancier in Foodservice faciliteren we diverse eetmomenten, zoals lunch, diner, bbq, banqueting en meer. Met onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening leveren we food&beverage aan bedrijven op specifieke tijdstippen en/of momenten en/of gelegenheden, om zo de culinaire beleving van onze klanten te verrijken.

Visie

Onze visie is om onze positie als betrouwbare leverancier in Foodservice naar een hoger niveau te tillen en onze naam, ‘Van Rooijen, foodsolutions’, als een gevestigd en herkenbaar merk te behouden. We willen onze naamsbekendheid verder versterken en ons als de ideale partner positioneren om eetmomenten van onze klanten te verzorgen, variërend van dagelijkse ontbijten tot speciale events. Door onze expertise in het leveren van kwalitatieve food&beverage-oplossingen te combineren met een uitstekende service, streven we ernaar om een gewaardeerde en onmisbare partner te zijn voor bedrijven die hun culinaire beleving willen verrijken. Onze focus ligt op het blijven voldoen aan de behoeften van onze klanten en het voortdurend ontwikkelen en innoveren van ons aanbod, zodat we steeds de optimale invulling kunnen bieden aan de eetmomenten van onze klanten.

Ons verhaal

De start: ’t Clarijntje

Met trots en toewijding begon op 24 september 1983 een bijzonder culinair avontuur in de pittoreske binnenstad van Utrecht. 

Onder de naam VOF ’t Clarijntje openden we onze deuren als een petit restaurant/lunchroom, waar gastvrijheid en smaak hand in hand gingen. 

Al snel bleek onze passie voor gastronomie en onze liefde voor het verwennen van onze gasten onweerstaanbaar. 

Zo ontstond in 1986 een tweede vestiging in Utrecht, genaamd “De brasserie”, waar we nog meer mensen mochten verwelkomen en verrassen met onze culinaire creaties.

1991

Niet lang daarna, in 1991, voelden we de drang om onze liefde voor lekker eten ook bij mensen thuis te brengen. 

Zo ontstond onze ontbijtservice, waarmee we zorgden voor een heerlijk begin van de dag voor vele gelukkige klanten.

1998

In 1998 zetten we een grote stap en startten we met Van Rooijen Catering, dat vanuit ons eigen huis gedurende de eerste 3 maanden opereerde. 

Met passie en expertise zorgden we voor onvergetelijke culinaire ervaringen op verschillende evenementen en bijeenkomsten. 

Al snel groeide onze cateringactiviteiten en betrokken we een keuken op de Herman Modedstraat in Zuilen, Utrecht.

9 jaar later

Onze culinaire reis kende vele hoogtepunten, maar het voorjaar van 2007 was een bijzondere mijlpaal. 

Van Rooijen Catering verhuisde naar een nieuwe, ruimere locatie in Utrecht. Hier konden we onze ambities verder ontplooien, 

onze creativiteit de vrije loop laten en onze klanten nog beter bedienen.

2023

Het is met een gevoel van voldoening en dankbaarheid dat we ons 40-jarig bestaan in 2023 vieren. 

Een periode waarin we veel geleerd en ontdekt hebben, met als resultaat dat we onze naam veranderden naar “Van Rooijen Foodsolutions.” 

Deze nieuwe naam weerspiegelt onze evolutie en ons vermogen om op maat gemaakte eetmomenten te bieden voor al onze klanten.

Onze klanten

Wij werken onder andere voor: