BELEGDE

BROODJES

Ontdek onze heerlijke belegde broodjes voor een smaakvolle lunchervaring. Gevarieerd, vers en geschikt voor diverse smaken. Boost de productiviteit met kwalitatieve opties. Neem contact op voor de perfecte belegde broodjes.

Voor ieder wat wils!

ONZE BELEGDE BROODJES

Bij ons hoef je je geen zorgen te maken over het samenstellen van de perfecte lunch voor jouw medewerkers. Ontdek ons ruime assortiment aan samengestelde verse broodjes, zorgvuldig bereid met geselecteerde ingrediënten. Of het nu gaat om snelle lunches, luxe traktaties of smaakvolle maaltijden, wij hebben voor ieder wat wils.

Bied jouw medewerkers een uitgebalanceerde en voedzame lunch met onze belegde broodjes, rijkelijk gevuld met smakelijke vleeswaren, kazen, verse groenten en heerlijke spreads. Onze diverse opties zijn afgestemd op verschillende dieetwensen en allergenen, zodat iedereen kan genieten van een smaakvolle lunch.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en bestel vandaag nog de perfecte broodjes!

Bekijk ons belegde broodjes assortiment

Wraps

Afbakbroodjes

Boerensandwiches

Midi broodjes luxe

Luxe broodjes

Basisbroodjes

Vegan

Petit pain

Vergeet de drankjes niet!

Delivering your food moments!

Allergiëen & dieetwensen

Allergiëen

Binnen ons uitgebreide lunchaanbod houden we rekening met de meest voorkomende allergieën. Voor onderstaande allergenen hebben we een vaste procedure. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Dieetwensen

Wij bieden lunches voor de meest voorkomende dieetwensen. Veganistische en vegetarische opties staan standaard gemarkeerd in ons foodbook. We hebben onder andere standaard lunches voor de volgende dieetwensen:

  • Vegetarisch
  • Veganistisch
  • Glutenvrij
  • Lactosevrij
  • Noten- en pindavrij