LUNCHPAKKET

Ontdek de ultieme lunchoplossing met onze heerlijke lunchpakketten! Zo kan iedereen genieten van een gevarieerd assortiment van dagverse broodjes, smakelijke salades, verrukkelijke wraps en nog veel meer, allemaal zorgvuldig samengesteld met hoogwaardige ingrediënten. 

Even een moment voor jezelf!

Lunchpakketten

Bij ons draait alles om keuze, kwaliteit en een complete lunchervaring die aan ieders wensen en behoeften voldoet. Ons uitgebreide assortiment, met broodjes, salades, wraps, panini’s, gezonde opties, zoete lekkernijen, vlees, vis, vegetarische en veganistische gerechten, garandeert een overheerlijke lunch.

Met diverse lunchpakketten voorzien we gemakkelijk in een complete maaltijd, perfect voor op kantoor, een dagje uit of een vergadering. Onze dagverse gerechten, zoals knapperige broodjes met vers beleg, kleurrijke salades, smaakvolle wraps en gegrilde panini’s, bieden een lunch van hoge kwaliteit. Naast heerlijk eten hebben we ook gezonde opties, zoals vers fruit vol vitamines, en verleidelijke traktaties, zoals carrot cake en banana bread. We houden rekening met dieetwensen en allergenen, dus neem gerust contact met ons op voor meer informatie. En vergeet niet om je lunch compleet te maken met een verfrissend drankje, of het nu een sapje, bruisend drankje of flesje water is.

Ons assortiment

Budget lunchpakket*

Basis lunchpakket*

Luxe Lunchpakket*

Lunchpakket Healthy*

Luxe lunchpakket
gluten- en lactosevrij

Luxe Lunchpakket vegan
*ook vegetarisch verkrijgbaar

Meer weten of bestellen?

Download het Foodbook
2023-2024

Delivering your food moments!

Allergiëen & dieetwensen

Allergiëen

Binnen ons uitgebreide lunchaanbod houden we rekening met de meest voorkomende allergieën. Voor onderstaande allergenen hebben we een vaste procedure. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Dieetwensen

Wij bieden lunches voor de meest voorkomende dieetwensen. Veganistische en vegetarische opties staan standaard gemarkeerd in ons foodbook. We hebben onder andere standaard lunches voor de volgende dieetwensen:

  • Vegetarisch
  • Veganistisch
  • Glutenvrij
  • Lactosevrij
  • Noten- en pindavrij