Onze klanten

Delivering their food moments

We werken voor een grote verscheidenheid aan bedrijven en instellingen waaronder onder ander grote bedrijfscateraars.

Ziekenhuizen, Inkooporganisaties, Scholen (catering), Bedrijfscatering, Bruiloftlocaties, Crematoriums, Begraafplaatsen, Verkoopplatforms, Congres- en eventlocaties, Beurzen, Defensie, Facilitaire bedrijven/organisaties, Gemeentehuizen, Provinciehuizen, Golfclubs, Sportaccommodaties, Hotels, Vakantieparken, Vergaderlocaties, Multitenant gebouwen, Busmaatschappijen, Attractieparken, Dierentuinen, Landelijke events, Bedrijfsuitjes, Festivals, Out-of-home catering, Teambuilding-uitjes, Rondvaartboten, Evenementenbureaus, Party cateraars

Wat vinden onze klanten?

Altijd lekker en vers eten, voldoende keuze in het assortiment. Vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Karin

Zeer prettig bedrijf om mee samen te werken. Ze komen met vernieuwende ideeën en denken echt met de klant mee, hoe gek het ook is. Kwaliteit is altijd goed. Als je Van Rooijen inschakelt weet je zeker dat het goed is.

Bernard

Ik werk al ruim 4 jaar met veel plezier samen met van Rooijen Catering. Zij zijn onze dagelijkse partner in het verzorgen van de catering voorzieningen in een groot bedrijfspand. Jochem en Christiaan denken altijd mee, komen met innovatieve ideeën en wanneer er hier op een locatie een calamiteit is, helpen ze ons altijd uit de brand.

Marieke

De hapjes die wij ontvingen waren precies goed voor ons bezoek. Ik twijfelde even bij bestellen tussen 2 opties, maar na telefonisch advies was ik overtuigd. En de verzorging was geheel naar verwachting.
Bedankt van Rooijen Catering!!!

Tessa

Wij verzorgen open inschrijving trainingen en hadden met een project op het laatste moment. Van Rooijen catering leverde uitstekend maatwerk op het laatste moment.

Vincent

Assortiment, kwaliteit en snelheid waren super en de communicatie goed en gezellig 🙂

Zeker een aanrader!

Marieke