LUNCH ZELF
SAMENSTELLEN

Bij ons draait het om vrijheid en creativiteit bij het samenstellen van een heerlijke lunch. Met ons uitgebreide assortiment aan verse ingrediënten en smaakvolle opties, kan de lunch helemaal naar eigen smaak gecreëerd worden.

Stel zelf je lunch samen!

Lunch SAMENSTELLEN

Bij ons kun je jouw lunch helemaal naar eigen smaak samenstellen.

Kies uit verse broodjes, belegde broodjes, wraps, boerensandwiches, luxe broodjes, soepen, salades, diverse warme gerechtjes, fruit en desserts. Voor ieder wat wils! Begin met onze heerlijke verse broodjes en ontdek klassieke en nieuwe smaakcombinaties. Proef de smaakvolle belegde broodjes of geniet van gemakkelijke wraps. De boerensandwiches zijn voedzaam, luxe broodjes bieden een culinaire ervaring en onze warme gerechtjes zullen je verrassen. Kies uit een variëteit aan salades, geniet van fruit en sluit af met een zoet dessert. En we hebben ook gedacht aan veganisten met diverse vegan opties. Stel jouw ideale lunch samen en geniet van een culinair avontuur!

Stel zelf samen

Basislunch

Luxe lunch

Afbakbroodjes lunch

Boerderij lunch

Luxe midi lunch

Een healthy lunch, compleet met salade

Healthy lunch

Vegan lunch

Gluten- noten en pindavrije lunch

Voeg zelf opties toe!

Meer weten of bestellen?

Download het Foodbook
2023-2024

Delivering your food moments!

Allergiëen & dieetwensen

Allergiëen

Binnen ons uitgebreide lunchaanbod houden we rekening met de meest voorkomende allergieën. Voor onderstaande allergenen hebben we een vaste procedure. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Dieetwensen

Wij bieden lunches voor de meest voorkomende dieetwensen. Veganistische en vegetarische opties staan standaard gemarkeerd in ons foodbook. We hebben onder andere standaard lunches voor de volgende dieetwensen:

  • Vegetarisch
  • Veganistisch
  • Glutenvrij
  • Lactosevrij
  • Noten- en pindavrij